Een spannende dag voor Laura. Twee verschillende opdrachtgevers met een grote opdracht waarvan de deadline op dezelfde dag viel. Laura deinst hier alleen niet voor terug. Met twee handen vat ze de koe bij de horens en gaat ze aan de slag. Alleen blijkt er een weersverwachting van wel 30 graden te zijn.

Voor de eerste opdracht maakt ze voor de opening van de Rozerie voor wel 500 man gebak. Een grote uitdaging op zichzelf. Laura en het team van de Rozerie hebben ondanks de grote uitdaging, last-minute wensen en de hitte het toch voor elkaar gekregen om de gebakjes op tijd op te dienen. De burgermeester moest zijn praatje alleen een beetje inkorten maar opende de nieuwe locatie op tijd om iedereen toch nog een ongesmolten gebakje te geven.

Vervolgens was het meteen inpakken want een stukje verderop had een bruidspaar gepland om het ja-woord aan elkaar te geven en dat te vieren met een heerlijk stuk taart. Vliegensvlug heeft Laura de laatste stappen in het maken van de bruidstaart uitgevoerd. Hopend dat de botercréme niet zou gaan smelten in de hete zon. Met de laatste details als kers op de taart kon het bruidspaar op het juiste moment de taart aansnijden.

Aan mij was het de taak om in deze stressvolle situatie Laura vast te leggen zonder dat ik haar daarmee in de weg liep. Het was een veelzijdige dag waarin ik op een gegeven moment zelfs een spuitzak in mijn handen gedrukt kreeg om te helpen. Opgelucht zijn we de dag door gekomen en kijken we terug op een fijne samenwerking en een mooi resultaat die op haar website te bewonderen is.

You may also like

Back to Top