Voor de lokale bakkerij Jorisbrood te Ede was mij de uitdaging gegeven om hun vergaderruimte te presenteren. Het is een ideale plek voor bedrijven om samen te komen, te vergaderen en natuurlijk van hun heerlijke lekkernijen te genieten.
Het was fijn om samen te werken met de Joris en zijn team, het personeel was erg behulpzaam en enthousiast om hun bedrijf te presenteren. Zij maakte mij het erg makkelijk om het productieproces vast te leggen, de vriendelijke en gastvrije sfeer te vangen en natuurlijk de heerlijke broodjes te presenteren.
Het resultaat is een prachtige bedrijfsfilm die de kijkers uitnodigt om de vergaderzaal van de bakkerij te bezoeken. De intentie is dat het verhaal dat ik vertel de kijker inspireert om te genieten van de ambiance die Jorisbrood heeft.
Ondanks dat ik de film nog niet klaar heb ben ik al wel trots op het werk dat ik heb verricht en ik hoop dat de video de bakkerij zal helpen om meer klanten te trekken en hun vergaderzaal te promoten als een fijne plek om samen te komen.

You may also like

Back to Top