Over Mij


Als eerst lijkt het mij goed dat ik wat basisinformatie vertel zoals dat mijn volledige naam Peter de Klerk is en dat ik inmiddels 19 jaar oud ben. Ook informatie als dat ik op het Cibap zit in het derde jaar kan handig zijn om te weten. Zelf vind ik dat dit niet mijn persoonlijkheid omschrijft. Ik vertel liever dat ik creatief ben of dat ik het leuk vind om gezellig met vrienden om te gaan. Of dat ik ben te herkennen aan mijn unieke schoenen. Evenals mijn muts die ik in de winter bijna altijd op heb.

Voordat ik precies vertel waar ik goed in ben, lijkt het mij handig om eerst een stukje geschiedenis over mijzelf te vertellen. (Voor zover ik die heb) Ik heb namelijk havo gedaan, alleen niet afgerond omdat ik niet heel goed was in de vakken zoals Nederlands, geschiedenis en maatschappijleer. In de rest van de vakken was ik wel goed maar dat was niet genoeg om op havo te blijven. Ik ben daarom gestopt met mijn opleiding en heb mij aangemeld op het Cibap. Omdat ik wel goed ben in de creatieve vakken doe ik inmiddels de opleiding versneld.

Na een stuk geschiedenis is het wel wat leuker dat ik wat meer vertel over waar ik nu sta. Ik ben namelijk bezig om naast school en werk een eigen bedrijf te starten. Het bedrijf heet "Valley of Zion". Het bedrijf specialiseert zich in fotografie, videografie en grafische vormgeving voor christelijke doeleinden. Daarnaast werk ik in de vakanties bij "Drukwinkel Emmeloord" waar ik veel leer over drukwerk. Ook sta ik elke zondag achter de camera om kerkdiensten te filmen.

Natuurlijk besteed ik niet al mijn tijd aan werken. Ik heb ook nog hobby's. Ik vind het namelijk geweldig om in mijn vrije tijd kunst te maken doormiddel van mijn camera en mijn computer. Maar om dingen uit te werken moet je eerst wel leren. Ik heb het geluk dat ik leren ook heel leuk vind als het maar iets interessants is zoals bijvoorbeeld kunst. Maar kunst is niet alles wat mij boeit. Een avondje met vrienden rond het kampvuur of een film kijken vind ik ook heel leuk.

Voor de beelddenkers onder ons (ik ber er zelf ook een) heb ik mijn kwaliteiten hieronder verbeeld.